Verpleging Moerbeke

ONZE VISIE?

Al van in het begin is onze leuze "goede thuiszorg, onze zorg".


Onder goede thuiszorg kan iemand natuurlijk veel verschillende dingen verstaan. Dit is dan ook wat wij van goede thuiszorg vinden. Heel veel verschillende zaken die samen moeten leiden tot een goed welbevinden van onze zorgvragers. Wij gaan uit van het principe "Medelijden is geen zalf", waarmee we bedoelen dat niet de ziekte maar de zorgvrager centraal moet staan. De eigenheid en zelfstandigheid van de zorgvrager is prioriteit en wij wensen deze zodanig te ondersteunen dat deze kan behouden blijven.

Zolang mogelijk goed ondersteund thuis kunnen blijven is belangrijk, want thuis is de plek waar iemand zichzelf kan zijn.

Deze ondersteuning kan echter niet alleen door het verpleegteam gebeuren maar vaak door een volledig multi-disciplinair team van zorgverleners. Daarom verzorgen wij door een goede communicatie met de artsen, kinesisten, familie en mantelzorgers, huishoudhulp, verzorgenden, ... voor een totaalzorg op maat.

Of het nu gaat om een kleine verzorging zoals wondzorg of een inspuiting, of het gaat om een langdurige verzorging of palliatieve begeleiding, elke zorgvrager heeft recht op een goed afgesproken en gepersonaliseerde zorg.

Deze zorg willen wij dan ook vanuit onze open communicatie, professionele kennis en ervaring, en vanuit onze roeping en enthousiasme, bij elke zorgvrager uitvoeren.


WIE WE ZIJN?

"Wij zijn een team van verpleegkundigen die u met hart, ziel en kennis helpen.  U staat centraal, vlotte communicatie met u en uw netwerk is essentieel."

Wil u van onze diensten gebruikmaken of eventueel deel uitmaken van ons team?  Contacteer ons vrijblijvend